Miksi silmänympärysvoidetta tulisi käyttää?

28.02.2017 08:01

Silmät ovat sielun peili. Haluat varmaankin, että peilisi raamit ovat kunnossa. On tärkeää olla ajoissa liikkeellä. Jos olet 20 vuotta täyttänyt, aikasi on koittanut.

Silmänympärysiho on ohutta (alle 0,5 mm), kun muualla kasvoissa iho on jopa kolme kertaa vahvempaa. Ihon rakenne on muutenkin hauraampaa silmien ympärillä, sillä kollageenin ja elastiinin määrät ovat pieniä ja talirauhaset puuttuvat lähes kokonaan. Kosteutta pääsee karkaamaan, eikä suojaavia tekijöitä juuri ole.

Siksi ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisinä silmien ympärillä juonteina, turvotuksena ja tummuutena. Mitä pitäisi tehdä?

Yllättävän monet oikaisevat käyttämällä kasvovoidetta silmänympärysihollekin, mikä ei välttämättä toivottua tuo lopputulosta. Kasvovoiteiden koostumus perustuu siihen, että ne sitovat kosteuden ja ravinteet ihoon, mikä taas silmänympärysiholla voikin aiheuttaa turvotusta.

Silmänympärysvoiteessa on huomioitu ohut ja herkkä alue, jolle se levitetään. Koostumus on ohut ja siinä on hoitavia ja suojaavia ainesosia.

Katso tästä Davvi Eye Serumin huolella valitut ja tutkitut luonnon raaka-aineet. Nämä aineet korjaavat ihon ikääntymisen merkkejä ja tekevät ilmeestäsi valoisan ja kirkkaan.

Davvi Eye Serum

  • lisää luonnollista kollageenin tuotantoa
  • tukee ihon normaalia toimintaa, vähentää ryppyjen muodostumista
  • vaalentaa silmänympärysihoa
  • suojaa ympäristön saasteilta ja vapailta happiradikaaleilta
  • ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita

Käytä silmänympärysvoidetta aamuin illoin ja pian huomaat, että ilman sitä et enää halua olla.

Levitä pieni nokare voidetta nimettömään sormeen ja taputtele hellästi kulmaluun alle. Alaluomella taputtele silmän sisänurkasta ulkonurkkaan aina ilosilmän nauruviivoihin asti.


VINKKI!

Sipaise silmäseerumia myös huuliin ja mahdollisiin ylähuulen pystyviivoihin, ns. viivakoodiin, pehmentämään ja silottamaan hymy häikäiseväksi.-AP