Hyppivätkö ihohuokoset silmille peilikuvassa?

31.03.2017 07:33

Aurinko paistaa taivaan täydeltä. Ihanaa kirkasta valoa, joka antaa energiaa, iloa ja erittäin tarkan näkymän omaan ihoon. Missä kunnossa se onkaan talven jälkeen. Armelias pimeys ei enää peittele totuutta. Jokainen löytää oman totuutensa peilikuvassaan: kuivuutta, harmautta, juonteita tai suurentuneita ihohuokosia. Paneudutaanpa tällä kertaa niiden silotteluun.Sileä iho on jokaisen unelma. Ihohuokosia voi peitellä pohjustuksilla ja meikkivoiteilla, mutta paras tapa niiden häivyttämiseen on hoitaa ihoa oikein. Hyvin kosteutettu ja ravittu iho on tehokkain tapa pienentää ihohuokosia.

Ota apuun luonnon tehoaine: vadelmanlehti.Vadelmanlehteen on kertynyt valtavasti kosteuttavaa C-vitamiinia ja lisäksi hoitavia A-, B- ja E-vitamiineja. Niiden antioksidanttiset vaikutukset auttavat ihoa uudistumaan ja niinpä peilistä kuvastuukin sileämpi ja heleämpi iho. Vadelmanlehtiuute tasapainottaa talineritystä ja supistaa ihohuokosia. Kun vadelmanlehtiuutteen kaveriksi lisätään mesiangervoa, mustikansiemenöljyä, tyrnisiemenöljyä ja kauraa tehostuu vaikutus ja kasvosi hehkuvat kauniina kevätauringossa. Lue lisää täältä

Davvia myydään nyt myös Sokoksissa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa. Katso muut jälleenmyyjät täältä.


Kaunista kevättä!