Davvi After (Shave) Balm kuivaihoisille – myös naisille!

01.09.2017 09:25

Onko sinulla kuiva ja kutiava iho? Oletko kokeillut luonnonkosmetiikkaa sen hoitoon? Jos haluat välttää parabeenit ja synteettiset säilöntäaineet, kokeile Davvia.


Olemme saaneet käyttäjäkokemuksia ja tehneet kyselynkin vapaaehtoisilla kuivaihoisilla (atoopikoilla), jotka luokittelivat kuivuusoireensa lievästä vaikeaan, keskivaikeita oirehtijoita oli ryhmässä eniten.

Käytetty tuote oli Davvi After (Shave) Balm. Shave suluissa siksi, että alun perin tuote oli tarkoitettu parranajon jälkeiseen käyttöön, mutta aloimme saada palautetta NAISILTAKIN, että tuote on ”ihana kosteusvoide”, ja myös hankalasta atooppisesta ihosta kärsivät kertoivat saaneensa avun Davvista.

”Kuivat ja hilseilevät osat hävisivät kasvoistani”, ”kutina lievittyi nopeasti”, ”ohut ja lirumainen koostumus epäilytti aluksi, mutta se riitti hyvin kosteuttamaan ihoni”, ”auttoi erinomaisesti auringon polttamalle iholle”.

Runsaasti on tullut palautetta naisilta myös Davvi After Shave Balmin rauhoittavasta vaikutuksesta karvanpoiston jälkeen kaikkialla keholla, ”ei lainkaan punoitusta”.

Olemme iloisia käyttäjäpalautteesta ja ennakkoluulottomista kokeilijoista. Sen ansiosta miehille tarkoitetun after shave -tuotteen käyttö on laajentunut ihon kosteuttajaksi ja rauhoittajaksi myös naisille. Mikä hienointa tämä on vienyt tuotekehittelyämme eteenpäin: suunnittelemme jo hoitavampaa tuotetta.

Kokeile ja ihastu!